Saturday, October 6, 2012

final exam is coming.

Assalamualaikum.

Hai. dah lama tak update blog. rasa macam okwed gile. haha. tapi aku berusaha. disebabkan semuanya dah lain dalam website blogger ni. perasaan aku pun lain. tak suka yang baru ni. lagi senang yang lama punya. tai tulah kena terima je. Pasrah aku.

My pesanan. Tolong doakan final aku boleh jawab. and then aku dapat result yang memuaskan. meningkat dari sem lepas. Peliss :')  insyaAllah, kalau aku ada masa, aku update. and aku bukan ada peminat macam blogger famous . bhaha

Bye. Wassalam.

No comments: