Sunday, April 21, 2013

ANTI-COUPLE ?

Haii ///

selamat pagi! ini cara aku elak nak tidur. kita online yeah !


sejujurnya aku bukanlah seorang yang anti-couple. dan sejujurnya bukan la aku seorang yang benci sesiapa. sebeb benci tu memusnahakan segala benda. dan menjadi benteng untuk kita husnu dzon (bersangka baik). kay. kaitan sangat.


aku sebenarnya jarang bercerita kisah lampau aku. macam love story gituw. serius jarang. tunggu orang tanya je baru jawab. tu pon tengok orang jugak laa. sampai kan adik aku yang terapat ngan aku pun pernah kata. "yong tak pernah nak cerita cintan cinton ngan angah" pastu aku jawab " eh. tak de ke ? ada la angah" bila diingat balik, memeng aku jarang nak berkongsi. aku berkongsi dengan kawan aku yang samj tu aje. tu pun dia sorang aja. malas  nak heboh cerita sendiri sebenarnya. macam dalam lagu 150 juta_ fynn jamal punya lagu. aku tak ingat liriknya. tapi ada la part part yang suwit gitu.

yes, aku rasa aku bukanlah dalam golongan anti-couple. kot. sebab kalau ada kawan kawan aku yang nak baru couple, aku tak menghalang. yelah, sebab dorang dah suka sama suka kan. so, apa nak buat. bagi pendapat kat mereka. ermm. kott. maybe, sebab pengalaman lampau aku jadi gini.

susah sebenarnya kalau nak cerita pakai jari ni.

maybe sebab kisah aku and dengar kisah duka orang. aku jadi sebegini. SINGLE. (perlula caps lock). haa. itu perlu. menunjukkan status kita yang sebenanya. hahahahahahahahahaha ) lepastu.. ermm. tak de papelah.

malu la ai nak cerita lebih terperinci. nanti tak best pulak ai cita. K. tahu tak ramai yang baca blog aku. sebab tu aku rajin mengarut tak tentu pasal kat blog ni. lari topik pulak. k terus tak ada idea. hilang macam tu aje, rasa rugi sangat :/

kbye :)






No comments: