Monday, March 17, 2014

Geng GeGeleng Kiri.

Assalamualaikum,

"Setiap yang bertemu pasti akan berpisah, setiap yang hidup pasti akan mati."

Dan setiap apa yang kami lalui, takkan terhenti sampai disini, mungkin kami akan jarang bersua muka, jarang berborak, jarang bergossip, jarang gelak gelak.Dan InsyaAllah, akan still contact each other. Alhamdulillah, Allah kurniakan aku dengan ramai kawan kawan yang banyak membantu aku, bahagiakan aku, sanggup mendengar masalah aku, sanggup dengar aku membebel, sanggup bagi makanan. hahaha. aku pun tak tahu merepek apa.

kenangan macam tu, siapa tak nak ingat. mesti rasa nak patah balik masa *statement masa kerja*

14/03/2014  
(MASJID PUTRA,PUTRAJAYA & PERANTAU HILL)

hari yang bersejarah bagi aku dan juga kami semua, sebab masa nilah nak kumpul ramai ramai. biasa kitorang keluar, mesti sorang tak ikut, sorang balik. so, masa nilah nak happy happy dengan dorang semua. lagi lagi wafa, angah senah yang dah sem akhir :')































banyak sangat spam gambar, sebab aku rasa tak nak tinggal satu pun gambar. dan aku baru peghasan, gambar yang ada aku banyak sangat -___-'

Syukur. Syukur. Syukur Ya Allah, Dia kurniakan aku kawan, teman, sahabat seperti kalian semua. Semoga perjuangan kita diredhai oleh Allah. :')

Iolls loves uolls geng gegeleng kiri !

No comments: