Tuesday, July 8, 2014

minggu yang mencabar jiwa.

Assalamualaikum.

Salam Ramadan ke-10. tahniah pada diri dan semorang yang berjaya puasa penuh sampai sekarang.

Ye, baru minggu lpas seronok beronok bila duit piti dah masuk, pastu wafa ngan senah lawat lokasi kuis. (sangat best time tu. rasa nak ulang balik sebab wafa ngan senah ada. rasa complete untuk dua hari satu malam tu. tido atas lantai reramai, berbuka sama, sahur sama. aaaa rindunga. rasanya kena asingkan post yang ni. sebab macam panjang gila je )




lepas tu bila sampai minggu ni tak tahu la kenapa. rasa berat je kepala. banyak benda kena pikiq. ye lebih kurang minggu ni I terikut emosi I. berpikiran macam mana nak settlekan program yang satu tu, assignment berlambak. dan serius, time ni rasa macam kurang hajaq sebab tak pikir feeling orang lain. beberapa hari lepas ada budak baru masuk bilik. punya seronok guna loker kosong tu macam peti ais makanan. semua sumbat kat situ. pastu bila budak baru masuk. makanan semua keluar disana disini. I balik rumah dengan segala penat. dan bla bla bla. K stop smpai sini je.

Rasa serba salah ngan budak baru yang tak bersalah tu. aku tak delah kejam sangat sampai nak sound dia. kejam sangaat tu. still boleh bercakap sikit la buat masa sekarang ni. Dan selamat datang pada che nur (nama roommate baru). kita minta maap :D.

 pastu rasa penat melampau lampau sampai over sangat tertido nye dan badlucknya terlepas satu kelas pukul 8 -_______-'

sesungguhnya saya seorang yang gagal mengawal emosi dengan baik. dan cuba untuk berubah selow melow. merangkak duluu. agak agak nampak aku kawal emosi jangan bahan. lagi panas aah. biar je. lantak je aku. hahaha.

okay dah okay dah. nak solat terawih jap. okay babai. selamat berpuasa dan berbuka lpas azan maghrib.

2 comments:

_aliahwafa_ said...

apahal doh ambik tempat akuuuu. camne nak lepak kuis lagi lepas ni? halau dia grrr.

K aku yang emotional tak sedar diri dah habis belajar.haha

nabila said...

Tahu tak peee. Tu yang aku sedih gila tu. Nanti kau dtg lagi cane :(