Skip to main content

Posts

Featured

Ke Korea Kita (DAY 2)

Assalamualaikum and selamat pagi everyone.

Sekarang nak smbung cerita yang Day 2 pulak. Bangun terus rasa segar sebab nak mulakan aktiviti baru hari baru tu yang jadi eksaited lebih sampai tak leh tido malamnya T-T . Okay macam biasa kami akan meniaki bas ke destinasi seterusnya. Okay yang bawah ni semua pemandangan area Hotel memang terbaik ah. ada gunung ada bunga. memang sangat nyaman waktu pagi..







Okay tepat jam 9 lebih macam tu kami sampai Mountain Seorak. Mountain Seorak ni memang tempat rekreasi yang agak famous kat Seoul. Orang Korea memang suka panjat panjat gunung sebab tu la dorang sihat bertenaga. Lagi lagi yang dah berumur dorang pon try panjat jugak guning ni.. Jangan ingat macam broga pulak. hahah. tapi mountain seorak ni lagi besar tempatnya. Sebenarnya kami kena naik cable car tapi sebab under maintanance so just walk around area situ je. Tapi memang pemandangan nya nice sangat. lagi lagi ada bunga yang tumbuh meliar. Subhanallah.. okay nak beritahu, kat sini kebanyaka…

Latest Posts